Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.

 

 

 

Welkom bij All in Stones BV(voorheen Eckstone Kelpen-Oler en Hoveniersbedrijf Ron van Eck, Baexem), onze naam zegt het al: wij zijn dé specialist in àlles wat steen betreft. Wij bieden u een compleet aanbod van natuursteen,keramiek, beton, sierbestrating, tuinafscheidingen, tuindecoratie, zand, keien, split en grind, voor in de tuin. Bent u op zoek naar natuurstenen binnenvloeren of sanitair zoals o.a. wasbakken voor binnen en buiten, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Webshop All in Stones nu online!

Deze website biedt u een duidelijk overzicht van ons zeer uitgebreide assortiment. De keuze is enorm. Surf gerust eens rond van natuursteen naar beton, van gebakken sierbestrating naar vijverproducten ! Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende bestratingproducten met elkaar te combineren! Klik hiernaast op assortiment voor ons volledige aanbod.

In onze royale vernieuwde showroom en demonstratietuinen (in Kelpen-Oler (gemeente Leudal), midden Limburg) laten wij een zeer groot deel van onze collectie zien. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Kom eens langs in Kelpen, Kelperheide 38. Openingstijden ma t/m vrij van 8:00 tot 17.00 uur en za van 8.00 tot 15.00 uur. De showtuin is altijd toegankelijk ook als we niet geopend zijn. Wij geven u graag een deskundig advies. Bovendien leveren wij een groot deel van onze collectie direct uit eigen voorraad.

Wij staan voor de service die wij u kunnen bieden. Klik op de buttons hiernaast    voor meer 
informatie. Klik op tips & kenmerken voor een compleet overzicht van verwerkings- en onderhoudsvoorschriften van ons aanbod in steen.

BOUWVAKVAKANTIE NORMAAL GEOPEND

Onze showtuin is altijd toegankelijk, ook als wij niet geopend zijn.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief