Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.

Compleet vernieuwde showroom en demonstratietuinen All in Stones

Kelpen - All in Stones, heeft aan de Kelperheide 38 in Kelpen, Limburg, een geheel vernieuwde showroom geopend. Particulieren en zelfstandige hoveniers krijgen hier een zeer volledig aanbod van natuursteen, beton, (gebakken) sierbestrating, tuindecoratie, zand, keien, split en grind, voor in de tuin. All in Stones levert sinds dit voorjaar ook Mediterrane planten zoals o.m. palmen, olijfbomen en citrusplanten.

Binnen in de royale en overzichtelijke showroom wisselen voorbeelden van legpatronen, beelden/ sculpturen, sfeerimpressies, en een doorlopende diapresentatie van showtuinen, elkaar af. Zoveel mogelijk materialen zijn gebruikt en verwerkt om de klant alle toepassingsmogelijkheden te laten zien. Buiten zijn diverse legpatronen en voorbeeld bestratingen aangelegd en zijn de collecties van meerdere leveranciers in beton en gebakken sierbestrating te zien. Een groot deel van de collectie is direct uit voorraad leverbaar.

Koffiecorner
Wilt u alle indrukken en mogelijkheden van (natuur)steen even op u laten inwerken? Geniet dan even van een heerlijk kopje koffie in onze koffiecorner. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, en op zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur voor u klaar en geven u graag een deskundig advies! Tot ziens in Kelpen!

g 04 u 2008

Website All in Stones

Nieuwe website All in StonesSinds kort is de geheel nieuwe website van All in Stones live op het world wide web! Op het adres www.allinstones.nl worden particulieren en zelfstandige hoveniers volledig geïnformeerd over de complete collectie van All in Stones. De site is zeer gebruikersvriendelijk opgezet. Met een paar muisklikken is te zien wat All in Stones allemaal voor de tuin te bieden heeft. Wie zich via internet al eens wil oriënteren op het gebied van sierbestrating in (natuur)steen, tuindecoratie, vijveraanleg, en Mediterrane planten, is bij www.allinstones.nl aan het juiste adres!

Een presentatie van showtuinen en een volledig overzicht van het assortiment maken de site volledig. Via een contactformulier kunt u gericht al informatie aanvragen.

g 04 u 2008

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief