Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.

All in Stones biedt een volledig aanbod van alles op het gebied van steen voor in uw tuin. Beton is naast natuursteen een van de meest gebruikte materialen. Beton is er in vele vormen en variaties. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat (bijna) alles wat mogelijk is in natuursteen ook leverbaar is in beton. Heeft u een voorkeur voor modern, landelijk, stijlvol of strak, voor elke stijl hebben wij een hele reeks mogelijkheden in huis. Om u alleen de bèste kwaliteit te bieden werken wij samen met diverse leveranciers.

Op de homepage vind u onder de button service en tips & kenmerken, meer informatie over verwerkings- en onderhoudsvoorschriften.

Marlux Klaps, exlusief bij All in Stones!
“Uw tuin en terras zijn onze lust en leven. Dat merkt u aan ons ruime gamma waarmee u uw tuinpad, oprit of terras net dat beetje meer geeft: een vleugje klasse, een streepje persoonlijkheid een air van blijvende schoonheid.”

Façade Maastricht, exlusief bij All in Stones!
“Steen voor steen inspirerend’, Façade Maastricht is toonaangevend producent en leverancier van een breed assortiment bestratingstenen”.

Ebema ‘Stone & Style’
“Puur vakmanschap uit liefde voor het materiaal’ Klasse, kwaliteit en uitstraling daar staat het gamma klinkers, tegels en afwerkingelementen van Stone & Style voor. Van oprit, tuinpad tot terras… Stone en Style heeft alles om uw droomproject te realiseren. Bovendien dragen bijna alle producten het BENOR-keurmerk dat staat voor duurzam en streng gecontroleerde kwaliteit.”

Holcim, “mijn tuin is mijn leven"
Bij Holcim staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Een goed product voorziet niet alleen in een behoefte, maar men heeft er ook jarenlang plezier van. De meest producten van Holcim zijn dan ook voorzien van het KOMO-keur.”

Dirksen Sierbeton 
Dirksen Sierbeton is gespecialiseerd in betonnen randen en opsluitbanden.

     

     

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief