Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.

Grind en split zijn in heel veel kleuren en soorten verkrijgbaar. All in Stones heeft meer dan 150 soorten in voorraad! Direct leverbaar in de maten big bags: 1 m³, ½ m³ en 500 kg of los gestort. Heeft u maar een heel klein beetje nodig? Ook dat kan! U kiest zelf de kleur en fragmentatie (= dikte/grofheid) die bij uw tuin past. Grind en split zijn een ideale voordelige oplossing voor een onderhoudsvrije tuin! Kiest u liever voor een andere uitstraling dan kunt u ook schelpen of boomschors overwegen.

Voor toepassing van grind en split op opritten en paden, hebben wij speciale platen die dienen voor een verharding van de ondergrond. Wij leveren kunststof Grasdal en Nidagravel. Informeer bij ons over de mogelijkheden!

Grind en split worden in tuinen op vele manieren toegepast. Wij geven u een aantal voorbeelden en mogelijkheden. Uiteraard is grind of split ideaal voor tuinpaden, opritten maar ook parkeerhavens. Een rand grind/split of schelpen langs de gevel voorkomt opspatten van vuil tegen uw huis. In Japanse tuinen wordt deze natuursteen van oudsher al toegepast. Maar ook voor de bodembedekking van uw vijver of waterpartij zijn er vele geschikte grind en splitsoorten. In plaats van zand wordt inveegsplit, leverbaar in diverse kleuren, gebruikt om de sierbestrating een extra mooie uitstraling te geven.

U kunt bij ons tevens grind en split uitkiezen voor in een schansscherm (zie de button schanskorven en -schermen).

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief